Автоклав – це прилад, який використовується для стерилізації медичного і лабораторного обладнання, інструментів, різних матеріалів та інших речей. Як правило, автоклав працює за принципом підвищення тиску та температури, що знищує бактерії та інші мікроорганізми. Однак, обрати правильний автоклав може бути викликом. Ось кілька кроків, які можуть допомогти у виборі автоклава, який задовольнить ваші потреби. Підсумовуючи, […]
Технічне обслуговування теплообмінника є ключовою складовою для забезпечення безперебійної роботи теплової системи. Теплообмінники зазвичай використовуються в системах опалення, кондиціонування повітря та інших промислових процесах. Якщо теплообмінник не підлягає регулярному обслуговуванню, це може призвести до зниження ефективності системи, збільшення споживання енергії та навіть до виникнення аварійних ситуацій. Основні етапи ТО теплообмінника Технічне обслуговування теплообмінника є важливим […]
З 10 по 12 вересня 2019 року в Києві проходила 28-ма Міжнародна спеціалізована виставка обладнання та технологій для харчової промисловості INPRODMASH. Компанія «SPELS» була серед запрошених та відвідала щорічну подію, де змогла здобути нових знайомств та знань, а також зустріти добрих друзів та партнерів. Ділова програма заходу була налаштована для широкого кола фахівців харчової галузі. […]
Дозатори азоту є важливим елементом в роботі багатьох промислових процесів, особливо в харчовій та фармацевтичній промисловості. Щоб забезпечити безперебійну роботу дозаторів, необхідно вчасно проводити їх технічне обслуговування та ремонт. Основні етапи ТО дозаторів азоту: Для проведення ТО та ремонту дозаторів азоту важливо мати спеціальні знання та досвід у цій галузі. Тому рекомендується довіряти проведення ТО […]
Машинне навчання стає все більш популярним і важливим інструментом для оптимізації виробничих процесів у різних галузях промисловості. Завдяки здатності комп’ютерних систем до самонавчання та аналізу великого обсягу даних, машинне навчання дозволяє виявляти складні залежності, зробити точні прогнози та забезпечити оптимальне управління виробництвом. У цій статті ми розглянемо деякі ключові аспекти та використання машинного навчання в […]
Горизонтальний автоклав – це пристрій, що використовується для стерилізації різних матеріалів та інструментів у медичних, наукових та промислових лабораторіях. Для того, щоб автоклав функціонував належним чином та забезпечував безпечну стерилізацію, йому необхідно регулярне технічне обслуговування з ремонтом. Технічне обслуговування автоклава повинно проводитися на регулярній основі відповідно до рекомендацій виробника. Якщо ви не знаєте, які процедури […]
Цього року IFFA вдалося встановити нові рекорди відвідувачів і чітко підтвердила своє місце як місце глобальних зустрічей для галузі, причому 70% учасників приїжджають з-за кордону. На виставці було представлено 120 000 кв.м виставкової площі в п’яти різних залах. Понад 67,000 людей приєдналися до цього заходу, метушачись у цих п’яти залах протягом шестиденного шоу, намагаючись дізнатися […]
Відцентровий насос – це гідродинамічна машина, призначена для переміщення рідини з однієї точки в іншу. Цей тип насоса використовує центробежну силу, щоб здійснити переміщення рідини. Запчастини до відцентрового насоса грають важливу роль у забезпеченні правильної роботи цієї машини. У цій статті ми розглянемо деякі з найважливіших запчастин до відцентрового насоса. Запчастини до відцентрового насоса грають […]
Гомогенізація багатьох рідких і пастоподібних продуктів в даний час стає одним з основних видів обробки в масовому виробництві. Завдяки цьому процесу продукт не буде розшаровуватися при тривалому зберіганні або транспортуванні. Як правило, інші види обробки не дають подібних якісних ефектів. Процес розщеплення жирових кульок у молоці на дрібніші жирові кульки під час диспергування та їх […]
Виробники харчових продуктів за допомогою передових технологій намагаються підвищити термін зберігання продукції і зменшити кількість хімічних добавок та консервантів. Азот як основна складова повітря безпечний, не має кольору, смаку та запаху, хімічно інертний, не змінює консистенцію чи колір продукту. У харчовій промисловості азот зареєстрований як харчова добавка Е-941 і є газовою средою для пакування та […]